tststs... mit Schreibfehler... ;) |
Die Grundzutaten: Schokoteig mit Mokkaguss und Kokosstreuseln. Mmmmmhhhhh!
Rezepte gibt's einige im Internet zu finden. Zum Beispiel bei Mikaela:
Ingredients for cake:
2 eggs
1 1/4 cup sugar
1/2 cup milk and 2 tablespoons
1 2/3 cup flour
2 teaspoons bakingpowder
2 teaspoons vanillasugar (you could use vanilla extract too.)
2 tablespoons cocoapowder
150 gram butter ( or 5.29 oz)
Ingredients for icing:
4 tablespoons butter melted
250gram icing sugar (almost 9 oz)
3 tablespoons water /or cold strong coffea
(for coffea flavor add 2 tablespoons cocoapowder aswell.)
2 teaspoons vanillasugar or extract
Oven: 430 degree F (this may vary between ovens so the oven time may be different.
Instructions:
Mix eggs and sugar well, fluffy and nearly white in color.
Add the milk and blend some more.
Melt the butter
In a different bowl mix all the dry ingredients and add that to the egg mixture.
Stir the two to combine and add the melted butter
Blend well and then line a 12x15" cakepan with parchmentpaper.
(bigger pan=thinner cake=shorter cooktime)
Pour in the batter into the lined pan and bake in the middle of the oven for 10-15 min.
While the cake is baking mix the ingredients for the icing
When cake is done let it rest for 2-5 min and then spread the icing ontop while the cake is still in the pan.
When the icing is still "wet" sprinkle on coconut flakes or sugarsprinkles.
2 eggs
1 1/4 cup sugar
1/2 cup milk and 2 tablespoons
1 2/3 cup flour
2 teaspoons bakingpowder
2 teaspoons vanillasugar (you could use vanilla extract too.)
2 tablespoons cocoapowder
150 gram butter ( or 5.29 oz)
Ingredients for icing:
4 tablespoons butter melted
250gram icing sugar (almost 9 oz)
3 tablespoons water /or cold strong coffea
(for coffea flavor add 2 tablespoons cocoapowder aswell.)
2 teaspoons vanillasugar or extract
Oven: 430 degree F (this may vary between ovens so the oven time may be different.
Instructions:
Mix eggs and sugar well, fluffy and nearly white in color.
Add the milk and blend some more.
Melt the butter
In a different bowl mix all the dry ingredients and add that to the egg mixture.
Stir the two to combine and add the melted butter
Blend well and then line a 12x15" cakepan with parchmentpaper.
(bigger pan=thinner cake=shorter cooktime)
Pour in the batter into the lined pan and bake in the middle of the oven for 10-15 min.
While the cake is baking mix the ingredients for the icing
When cake is done let it rest for 2-5 min and then spread the icing ontop while the cake is still in the pan.
When the icing is still "wet" sprinkle on coconut flakes or sugarsprinkles.
Mehr Sonntagssüss sammelt heute Katrin. Viel Spass beim Backen, Picken und Krümeln! ;)
Oh..das klingt total lecker... da bekommt man ja, trotz später Stunde, direkt Hunger drauf! :-)
AntwortenLöschenLG
chrissie
Sieht gut aus und liest sich auch lecker.
AntwortenLöschenIch hab's ja so gar nicht mit dem backen... ;-)
LG
Willow
♥ die gseh aber mega fein us!!!
AntwortenLöschenFasch so wie dr Bündner Schoggi Chueche uf em Bläch ♥
härzlichs Grüessli Nathalie
mmmmmmh, fein, sicher no vil besser we mini schoggibölle! ;-) phaltschmer ein uf de samschtig?!?
AntwortenLöschenalso, ich geh dann mal....... schirm, moonboots, händsche schaal, alles iipackt...
bis glii! knuddler!
flugpilz ;-)
oh oh die kenn ich....sabber....lecker...feeeein!!!!
AntwortenLöschenliebs grüessli lee-ann
Sicher megaaaa guet,dänki,nim ig a...weisses jo nid ;)
AntwortenLöschenDe geits emu besser,wenn wieder masch bache!?
liebi Grüess DAniela...bis glii..
mhhhh yammie :)) boah sehen die lecker aus :).....gleich gespeichert...das wird demnächst ganz sicher nachgebacken :)
AntwortenLöschen